TikTok je jednou z nejpopulárnějších platforem sociálních médií ve Španělsku a nabízí funkce, které umožňují větší soukromí a zabezpečení. Nejběžnějším bezpečnostním opatřením je blokování uživatelů, což umožňuje každá renomovaná sociální síť. Dnes se tedy podíváme, jak zablokovat někoho na TikToku z jeho profilu.
Chraňte se před špatnými vlivy na TikTok

Dobrou i špatnou stránkou TikToku je, že obsah na této platformě je téměř vždy pomíjivý. Existují však videa nebo zprávy, které nás mohou negativně ovlivnit ve více než jen prchavém okamžiku. Z tohoto důvodu je důležité vědět, jak filtrovat obsah, který vidíme , a nechat za sebou obsah, který se nám nelíbí nebo nám nějakým způsobem škodí. Můžete se chránit mnoha způsoby , ale nejpřímějším způsobem, jak toho dosáhnout, je blokování uživatelů, jejichž interakce vás negativně ovlivňují.
I když má TikTok své nevýhody, existují i uživatelé, kteří září pravým opakem. Na TikToku existují účty věnované tvorbě pozitivního obsahu, jako například HopeCore. Díky těmto účtům je platforma pozitivnějším místem a mohlo by být užitečné signalizovat algoritmu platformy, že preferujete obsah s pozitivním smýšlením.
Abyste mohli algoritmus TikTok natrénovat, budete muset vědět, jak si vybrat obsah a uživatele, které sledujete nebo sledujete. Je to jediný způsob, jak identifikovat negativní i pozitivní obsah, komentáře a uživatele. Snadněji se to řekne, než udělá , ale dnes vám vysvětlím, jak můžete negativní obsah eliminovat blokováním uživatelů. Podívejme se, jak se to dělá.
Blokovat uživatele

Blokování uživatele na TikToku je perfektní nástroj pro filtrování obsahu, který na platformě vidíte. Pokud na této sociální síti najdete komentář nebo video, které vám je nepříjemné, můžete uživatele, který tento obsah nahrál, zablokovat, abyste se vyhnuli dalším interakcím od dané osoby.
Konkrétně, když uživatele zablokujeme, zabráníme mu v prohlížení vašeho obsahu a v jakékoli interakci s vámi . To znamená, že nemůže komentovat vaše videa ani živé přenosy, sledovat vás ani dávat lajky vašemu obsahu. A samozřejmě je to reciproční; ani vy neuvidíte jeho obsah, zprávy ani interakce na platformě.
Pokud tedy chcete na TikToku zablokovat uživatele, měli byste postupovat podle těchto kroků.
- Vstupte do profilu druhé osoby chcete zablokovat.
- Stiskněte ikonu "Podíl" znázorněno šipkou, kterou uvidíte v pravém horním rohu obrazovky.
- Nyní klepněte na možnost "Zablokovat" a v dalším okně, které se objeví na obrazovce, klikněte znovu "Zablokovat".
Dobře, tohoto uživatele jste zablokovali. Pokud jste někoho zablokovali omylem nebo ho chcete jen odblokovat, můžete ho odblokovat stejným způsobem. Stačí přejít do profilu uživatele a postupovat podle kroků k jeho zablokování, ale místo možnosti „Blokovat“ uvidíte možnost „Odblokovat“.
Kromě toho se na profilu blokovaného uživatele zobrazí tlačítko „Odblokovat“, pokud tak chcete učinit přímo z jeho profilu. Je to tak snadné, ale jak jsem zmínil, nejtěžší je zajistit, aby se v našem kanálu zobrazoval pouze pozitivní obsah . Abyste toho dosáhli, jednoduše pokračujte v blokování účtů nebo uživatelů, které nemáte rádi, a sledujte ty, které máte rádi.
Museli jste v poslední době zablokovat hodně uživatelů? Dejte mi vědět v komentářích.